ZEST VERVOER IN AALST

BETROUWBARE PARTNER VOOR ZAKELIJK EN PRIVÉVERVOER IN BINNEN- EN BUITENLAND

MEER WETEN OVER ONZE SERVICES?

Neem dan contact op met Zest Vervoeren vraag een gratis offerte!

HOE HET BEGON

In 2018 heeft Thomas Beeckman zijn vervoersbedrijf opgericht in zijn thuisstad Aalst. Van meet af aan had hij een duidelijke visie: hij streefde naar een uitmuntende dienstverlening op het vlak van individueel personenvervoer die bovendien betaalbaar moest zijn. 

Thomas heeft zich omringd met een team van verantwoorde chauffeurs. Daarenboven beschikt hij over enkele klassevolle wagens die u altijd een veilige en aangename rit garanderen. 

Het alsmaar uitbreidend cliënteel van Zest Vervoer bewijst dat hij in zijn opzet geslaagd is.

Een verplaatsing met Zest Vervoer: comfort verzekerd

Bij Zest Vervoer stellen wij alles in het werk om elke rit in optimale omstandigheden te laten verlopen. En daarom bieden wij u enkele belangrijke troeven:

LUCHTHAVENVERVOER

Wij brengen u stipt naar alle luchthavens (en stations) in België en maar ook in onze buurlanden: Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk. Het spreekt voor zich dat we u helpen met uw bagage. En als u dat wenst, begeleiden we u ook in de luchthaven zelf of in het station. Voor het vervoer van kleine kinderen hebben we twee kinderstoeltjes: één autostoeltje in of tegen de rijrichting van categorie 1 en één autostoel in de rijrichting van categorie 2 en 3.

ZAKELIJKE RITTEN

Op elk uur van de dag of de nacht staan wij klaar om uw zakelijke contacten te vervoeren van de luchthaven naar hun hotel, van het hotel naar de beurshal of de conferentiezaal, van uw business event weer naar het hotel enz. Onze chauffeurs zijn bovendien uiterst discreet zodat u tijdens de rit uw zakelijke gesprekken ongestoord kunt verderzetten of kunt blijven voortwerken.

LANGE AFSTANDRITTEN

U kunt op Zest Vervoer een beroep doen voor alle langeafstandsritten naar een bestemming buiten onze grenzen als u verkiest om over de weg te reizen i.p.v. een vlucht of de trein te nemen. Wij zorgen ervoor dat wij u dan vervoeren in de meest comfortabele van onze wagens.

OOK LOGISTIEKE ONDERSTEUNING BIJ EVENEMENTEN

Bij Zest Vervoer springen wij ook in de bres voor het personenvervoer in het kader van filmopnames, tv-opnames en allerlei evenementen. Denk maar aan een acteur die snel op de filmset moet staan, een speciale genodigde die op een festival verwacht wordt… U merkt het: een jong gezin, een bedrijfsleider, een BV met naam en faam… de chauffeurs van Zest Vervoer brengen elke klant veilig en wel op zijn bestemming.

OPGENOMEN VERVOER

Minder mobiele personen en personen met een beperking mogen oa vervoer naar Dagcentrums, ziekenhuis , familie bezoeken